Ja tenim més informació sobre l'esperat Festival LSC-Art d'enguany i alguna sorpresa. Us enviem un vídeo de la presidenta de comitè del Festival LS.ART 2021:

 

🎬: https://drive.google.com/file/d/1K3OxSg6aDEE3aYMChbUDHyQ5r3qDY_F7/view?usp=sharing

 

¡Guardeu un dia a la vostra agenda per assistir a l'esdeveniment!

Fins aviat!

Ja tenim dates pel Festival d'Art en Llengua de Signes d'enguany. Es dura a terme els pròxims 5, 6 i 7 de desembre a l'Auditori del Caixa Forum Barcelona.
 
Esperem reserveu aquest dies per venir a gaudir de tan esperat esdeveniment!
 
Us mantindrem informats de totes les novetats del Festival LS.Art 2021 en endavant.
 

Dia 12 de juny a les 19h a Zoom. Recorrerem de la mà de l'historiador Pablo Colinas (LSE) aquesta relació política entre dos personatges, 
que guarden (salvant les distàncies), certes similituds amb la situació política i territorial actual. Vegem què va passar!

Us informem de que l'últim "ENTREVESTEL·LARS" ha canviat de data al pròxim 10 de juny a les 19:30h per Facebook Live i YouTube (amb interpretació a l'oral per Zoom*)
 
Us deixem cartel informatiu i esperem veure-us a tots a la cloenda d'aquest important i bonic projecte en commemoració del 80è aniversari de CERECUSOR, la vostra entitat.
 
*Accés a la interpretació a l'oral: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguim amb la celebració de l'80 aniversari de CERECUSOR! No et perdis el següent cicle d'entrevistes breus per FaceBook Live i Youtube. La interpretació oral es farà a través de Zoom. Sol·licitar l'enllaç a zoom a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ens complau convidar-vos a celebrar el 80 aniversari de CERECUSOR!

El pròxim dia 25 de març, podreu gaudir del primer capítol del cicle d'entrevistes a persones sordes, que han transcendit en l'àmbit professional, esportiu, artístic... al llarg de tots aquests anys.

Esperem veure-us a tots en Facebook Live el pròxim 25 de març a les 19:30h.

Ens complau anunciar-vos un any més la Caminada Solidària per la Llengua de Signes, que enguany es realitzarà en modalitat virtual.


Enllaç d'inscripció 👉 https://forms.gle/NmV7xkVnYcEWKS2w5 us animem a compartir aquest esdeveniment amb les vostres famílies, amistats, i / o qualsevol persona que pugui estar interessada. Us esperem !!!!!!

Us convidem a gaudir de les Jornades d'Igualtat i violència de Gènere d'enguany, amb la conferència que impartirà Ixone Sáenz, dimecres 25 a les 19:30h mitjançant la plataforma Zoom: Dia Internacional de la Violència de gènere - La Violència de Gènere des d'una Perspectiva Global. Ixone, és científica de dades i professional de la cooperació Internacional i Educació emancipadora.

Jornades accessibles en llengua de signes i llengua oral.

Interessats enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us enviarem l'enllaç d'accés al més aviat possible.

 ENLLAÇ A LA TROBADA: https://us02web.zoom.us/j/87293915475?pwd=N25jcEllNmVGT0hJbjhVa29VMnd3QT09

El dia 2 d'octubre és el Dia Internacional del Voluntari de Telefònica i CERECUSOR, amb el suport de Fundación Telefónica, ha preparat un event online per a que pugueu gaudir-ho i aprendre amb nosaltres sobre el voluntariat i els seus beneficis, no només per a qui ho rep, si no també pèr a qui ho exerceix. L'activitat consta de tres parts:

- 1a part 18:00 h - Conta contes online en LSC interpretat a la llengua oral.

- 2a part 18:30h - Joc interactiu Kahoot (hauràs d'instal·lar al teu telèfon/tablet/ordinador l'app Kahhot per participar des de casa)

- 3a part 19:30 h - Entrevista a diferents voluntaris que han format part del projecte per tal d'entendre les seves motivacions i els beneficis que els aporta realitzar tan bonica i necessària tasca.

 

Enguany celebrarem Papà Noel d'una forma diferent!

La Comissió d'Infantil i Família de CERECUSOR, ha preparat una celebració especial de Pare Noel per al dissabte 19 de desembre a les 19:00h.  La celebració es durà a terme a través de Zoom. Esperem que gaudiu de la proposta nadalenca. 

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sol·licitar accés a la reunió online Zoom a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jornada en LSE accessible a la llengua oral.

Co-organitzen CERECUSOR i FESOCA amb la participació de la CNSE.

CERECUSOR amb la col·laboració de Associa't a la Festa, ha dissenyat una activitat online per tal de celebrar com cal les festes de la Mercè d'enguany. Conectat a la reunió de Zoom el proper dijous 24 de setembre a les 18h per gaudir amb nosaltres d'un gran conte de la mà de Manuel Arizaga, tot un expert en llengua de signes que serà interpretat simultàniament a la llengua catalana oral.

Tema: TALLER DE LLENGUA DE SIGNES CATALANA  - CONTACONTE
Hora: 24 sep 2020 06:00 PM 


Unirse a la reunió Zoom
https://us02web.zoom.us/j/84899725985?pwd=QzhLcTB2dU5rT0lWL2s2SlJXVkVpdz09

ID de reunió: 848 9972 5985
Codi d'accés: 261920

 

Divendres que ve 27/11 continuem amb les conferències de les Jornades d'Igualtat i Violència de Gènere d'enguany. Aquesta ponència va especialment dirigida a professionals del sector, anirà a càrrec d'Alba Prado, tècnica responsable de l'àrea d'Igualtat de gènere i del servei ALBA de la CNSE. Conferència co-organitzada per FESOCA i CERECUSOR amb la participació de la CNSE. Accessible en llengua de signes i llengua oral. Interessat/as enviar email sol·licitant enllaç d'accés a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CERECUSOR, en col·laboració amb FESOCA i el suport de la CNSE, organitza les Jornades d'Igualtat i Violència de Gènere, del 19 al 28 de novembre. Les Jornades es realitzaran mitjançant Zoom. Si t'interessa participar, envia un email sol·licitant accés a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account